CamNews

យល់ដឹង 

របៀបធ្វើក្ដាមថ្ម ឆាម្រេចខ្ចីឱ្យមានរសជាតិឆ្ងាញ់ពិសា

គ្រឿង​ផ្សំ៖

–     ក្តាម​ថ្ម
–     ម្រេច​ខ្ចី  ស្លឹក​ខ្ទឹម
–     អំបិល  ស្ករ​  ទឹកត្រី(មិន​បាច់​ប្រើ​ក៏បាន)  ប្រេងឆា ​ ប្រេង​ខ្យង  ម្រេច


របៀប​ចំអិន៖

  • លាង​ក្តាម​អោយស្អាត។ បក​ស្នូកចេញ   ដក​ស្រកី​ចេញអោយ​ស្អាតរួច​កាត់ក្តាម​មួយ​ជា​បួន។
  • ដំ​បំបែក​សំបក​ដង្កៀបដើម្បី​ងាយបរិភោគ។ លាង​ម្រេច​ខ្ចី និង​ស្លឹក​ខ្ទឹម។
  • យក​ក្តាមទៅ​ចំហុយ ប្រមាណ ​៥ ​នាទី។​
  • លាយ​គ្រឿង អំបិល  ស្ករ​  ទឹកត្រី  ប្រេង​ខ្យង រួចភ្លក្ស​មើល​អោយ​មាន​រសជាតិ​ប្រៃផ្អែម​ច្បាស់។
  • កាត់ស្លឹក​ខ្ទឹមរាង​វែងៗ​បន្តិច
  • ដាក់​ប្រេង​ឆា​ចូល​ខ្ទះ (ច្រើន​បន្តិច) ទុក​អោយ​ក្តៅដាក់ម្រេច​ខ្ចី​ចូល  រួច​ចាក់​គ្រឿង​ដែល​លាយ​ចូល​ ឆា​ត្រលប់​ចុះ​ឡើងពី​រ​បី​ត្រលប់ ចាក់​​ក្តាម​ដែល​ចំហុយ​រួចចូល ដាក់​ទឹក​បន្តិចឆា​អោយចូល​គ្រឿង​សព្វ រួច​ដាក់​ស្លឹក​ខ្ទឹម​ចូល​ជាការ​ស្រេច ៕

  • ដោយ៖ សារ៉ាត

ប្រភព៖ letscookwithus


Tags: Faceline Cambodia