មីដែលត្រូវបានគេចាត់ទុកថា ឆ្ងាញ់បន្ទាប់ពីស្រុសរួច នោះគឺត្រូវតែមានសរសៃមិនផុយ
ឬដាច់ចេញពីគ្នា។
បែបនេះហើយ ទើបការស្រុសមីជារឿងសំខាន់សម្រាប់ស្ដ្រីជាមេផ្ទះ ក៏ដូចជាចុងភៅ។
តើយើងត្រូវប្រើវិធីណាដើម្បីស្រុសមីអោយមានស្ដង់ដាដូចខាងលើ?
សូមស្វែងយល់ពីការណែនាំដូចខាងក្រោម៖
មុននឹងយកមីទៅស្រុស យើងត្រូវយកសរសៃមីមកលាកុំអោយវាជាប់ជំពាក់នឹងគ្នា
បន្ទាប់មកទើបដាក់ចូលទៅក្នុងកន្ដ្រងស្រុសក្នុងទឹកក្ដៅ។ រយៈពេលនៃការស្រុស
គឺត្រូវធ្វើអោយលឿនបំផុត និងត្រូវប្រាកដថា គ្រប់សរសៃមីត្រូវបានស្រុសសព្វដោយ
ទឹកក្ដៅ រួចហើយលើកវាឡើងទុកអោយស្រក់ទឹកបន្ដិច ក្រោយមកយកវាទៅត្រាម
នឹងទឹកត្រជាក់មួយសន្ទុះនៅមុនពេលដាក់ចូលទៅក្នុងចាន។
វិធីធ្វើខាងលើ នឹងជួយអោយសរសៃមីរបស់យើងមានភាពទន់ល្មួត និងមិនអាចផុយ
ឬដាច់ដូចមុន៕
ដោយ ៖ សូរីយ៉ា
ប្រភព ៖ pn