CamNews

ជីវិត និងការងារ 

ចាហ៊ួយដំឡួង



គ្រើៀងផ្សំ
ចាហ៊ួយ(សារ៉ាយ) 25ក្រាម
ស្ករស 600ក្រាម
ស៊ុត 5គ្រាប់
ទឹក 3ពែង
ដំឡូង(កិនម៉ត់) 600ក្រាម
ទឹកដូង 3ពែង
របៀបធ្វើ
ស្ងោចាហ៊ួយរហូតតែរលាយ
វាយស៊ុតរហូតទាល់តែសព្វ ហើយដាក់ ដំឡួងកិនម៉ត់ចូលកូរអោយសព្វ
បន្ថែមស្ករទៅក្នុងចាហ៊ួយកូរវារហូតរលាយ។
ដាក់ល្បាយដំឡូងកិនម៉ត់ជាមួយចាហ៊ូយចូលគ្នា
បន្ថែមទឹកដូងចូល ហើយចំអិនវាក្នុងកម្តៅតិចៗ
កូរវារហូតទាល់តែល្បាយឡើងខាប់
ចាក់វាចូលក្នុងកែវរួចទុកអោយត្រជាក់ជាការស្រេច។

Tags: