CamNews

ជីវិត និងការងារ 

ប័រហ្គឺរសជាតិសាច់ពស់

ជាទួទៅនំប័រហ្គីគឺជាប្រភេទនំដែលមានលក្ខណៈងាយស្រួលហើយមានរសជាតិ
ឆ្ងាញ់ពិសារផងដែរ។ នំប័រហ្គឺនេះគេអាចហៅវាម្យ៉ាងទៀតថាអាហារFast Food
ព្រោះវាងាយស្រួលធើ្វនិងចំនាយពេលវេលាយ៉ាងលឿនជាទីបំផុត។នំប័រហ្គឺនេះ
ភាគច្រើនមានប្រភេទជា សាច់មាន់ សាច់ជ្រូក សាច់គោ សាច់ត្រីជាដើមតែបើ
លោកអ្នកក្រឡែកមកមើលនៅក្នុងប្រទេសឥណ្ឌូនេស៊ីវិញគឺមាននំប័រហ្គឺឱជាតិ
រសសាច់ពស់ទៅវិញ។សត្វពស់ដែលយកធើ្វនេះសុទ្ធតែជាសត្វពស់វែក ដែល
យកមកក្នុងស្រុកទំាងស្រុងដោយមិនបាននំាចូលពីបរទេសឡើយ។

របៀបធើ្វ: មុនដំបូងគេយកពស់វែកទំាងនោះមកមកកាត់ក្បាលចេញព្រលាត់
ស្បែកទុក ទឹកលាងអោយស្អាតហើយទើបយកមកចិញ្រ្ចំាងអោយម៉ត់តែម្តង។
បន្ទាប់មកគេយកទៅច្រៀនជាដុំៗដាក់ធើ្វជានំប័រហ្គឺអោយលោកអ្នកពិសារយ៉ាង
ឈ្ងុយឆ្ងាញ់។










ប្រភពដើម amusingplanet
ដោយ ដាននី

Tags: