តាមការសិក្សារថ្មីៗនេះដែលត្រូវបានដំណើរការដោយសាកលវិទ្យល័យ Connecticut បាន
រកឃើញថា អ្នកដែលបរិភោគស៊ុតអាហាពេលព្រឹក រាល់ថ្ងៃ នឹងជួយបន្ថោយការឃ្លាន នឹង
ជួយបន្ថយការបរិភោគកាឡូរី ក្នុងអាហាថ្ងៃត្រង់។
ការសិក្សារនេះបានបញ្ជាក់ថា ការទទួលទានស៊ុតជាអាហាពេលព្រឹកនេះ នឹងមានអារម្មណ៍
ថាមានថាមពេលជាងមុន បើធៀបនឹងការបរិភោគនំប៉័ង ទោះបីជាបរិមាននិងការឡូរី របស់
អាហារទាំងពីរនេះស្មើរគ្នាក៏ដោយ។ ក្រៅពីនេះ លោកស្រី Helenbeth Reynolds ទិប្រឹក្សាផ្នែក
អាហារនៃសាកលវិទ្យាល័យ Connecticut ក៏បានឲ្យដឹងថា ការទទួលទានអាហារពេលព្រឹក
ដែលមានជាតិ Protein គុណភាពខ្ពស់ ដូចជាស៊ុតគឺជាកត្តាដ៏ល្អ ដែលជួយឲ្យមានអារម្មណ៍
ឆ្អែតបានយូរជាងមុន ថែមទាំងជាប្រភេទអាហារដែលសមម្បូរដោយជាតិ Protein និងមាន
សារធាតុអាហារជាច្រើនៗក្នុងស៊ុតក្រហម។
ប្រភព៖ tin247
ដោយ៖ ណាវី