នៅពេលដែលអ្នកត្រូវធ្វើដំណើរតាមយន្តហោះ អ្នកពុំអាចយកសារធាតុរាវណាមួយដែលលើសពី 100ml តាមខ្លួនបានឡើយ លុះត្រាតែអ្នកផ្ញើវាទៅតាមវ៉ាលី កំឡុងពេល Check in។
ហេតុអ្វីបានជាព្រលានយន្តហោះ ហាមឃាត់ចំពោះសារធាតុរាវទៅវិញ?
ពេលដែលអ្នកធ្វើការ Check in រួច ហើយចូលទៅកាន់ security checkpoint ម៉ាស៊ីនស្កេននឹងពន្លឺសញ្ញាឡើង កាលណាអ្នកមានរបស់ហាមឃាត់ដូចជា សារធាតុផ្ទុះ គ្រឿងដែក ឬសារធាតុរាវ (ទឹកសុទ្ធ សាប៊ូ ឬទឹកអប់)ជាដើម។
របស់ហាមឃាត់ទាំងនោះសុទ្ធតែអាចបង្កការគ្រោះថ្នាក់ ក្នុងកំឡុងពេលហោះហើរទាំងអស់។ តួយ៉ាងសារធាតុទឹក មាន hydrogen peroxide (អ៊ីដ្រូសែន ឌីអុកស៊ីត) ដែលអាចបម្លែងទៅជាគ្រោះផ្ទុះបាន។ ដូច្នេះហើយ បានជាគ្រប់ជើងហោះហើរទាំងអស់ ត្រូវបានការប្រុងប្រយ័ត្នខ្ពស់។
ប៉ុន្តែ បើអ្នកទិញទឹកអប់ ឬគ្រឿងក្រអូបផ្សេងៗ នៅក្នុងព្រលានយន្តហោះ នោះអ្នកអាចខ្ចប់ជាមួយនឹងផ្លាសិ្ទចថ្លា ហើយយកចូលយន្តហោះបាន។ ហើយក្រុមហ៊ុនហោះហើរ នឹងផ្តល់ជូនជាភេសជ្ជះសម្រាប់អ្នកពិសា នោះអ្នកពុំបាច់បារម្ភថាស្រេកទឹកឡើយ៕
ប្រែសម្រួល៖ High
ប្រភព៖ Business Insider