វិធីចម្អិនស៊ុតមាន់-ទា មួយប្រភេទដែលខ្មែរយើងចូលចិត្តធ្វើ គឺដាក់កប់ក្នុងពេលផ្ងំបាយ វាជាការងាយស្រួលបំផុត ។ហេតុនោះហើយ ទើបមានឳពុកម្នាក់បានយកពងទា មួយកប់ក្នុងបាយ ដែលទើបនឹងចាប់ផ្តើមផ្ងំ រួចហើយក៏ទៅរកងួតទឹកបាត់ទៅ ។
រំពេចនោះអ្នកមីងជាម្តាយ បានប្រើអោយកូនស្រីទៅជ្រោយបាយ ។ឯកូនក៏ស្ទះភ្លែតទៅជ្រោយ ហើយមិនដឹងថាមានគេ លាក់ពងទានៅក្នុងនោះទេ ក៏ជ្រោយទៅប៉ះបែកពងនោះ ។
មួយស្របក់ធំ ឳពុកមកពីងូតទឹកវិញ ក៏ដល់ពេលបាយល្មម ហើយគាត់ទៅរកមើលពងទា នឹងយកមកបកសម្បក ស្រាប់តែគេលឺសំឡេង"អាណាធ្វើបែកពងអញ"????
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ khmerjoke