CamNews

សំណើច 

សំណើច រឿង៖ អាណា​ធ្វើ​ បែក​ពង​អញ!

វិធី​ចម្អិន​ស៊ុតមាន់​-​ទា មួយ​ប្រភេទ ​ដែល​ខ្មែរ​យើង​ចូល​ចិត្ត​ធ្វើ គឺ​ដាក់​កប់​ក្នុង​ពេល​ផ្ងំបាយ វា​ជា
​ការ​ងាយស្រួល​បំផុត។​ហេតុ​នោះ​ហើយ ទើប​មាន​ឳ​ពុក​ម្នាក់​បាន​យក​ពង​ទាមួយ​កប់​ក្នុង​បាយ
ដែល​ទើបនឹង​ចាប់ផ្តើម​ផ្ងំ រួច​ហើយ​ក៏​ទៅរ​កងួ​ត​ទឹក​បាត់​ទៅ។​ រំពេច​នោះ​ អ្នក​មីង​ជា​ម្តាយ បាន​
ប្រើ​អោយ​កូនស្រី​ទៅ​ជ្រោយ​បាយ។ ​ឯ​កូន​ក៏​ស្ទះ​ភ្លែត​ទៅ​ជ្រោយ ហើយ​មិនដឹង​ថា​មាន​គេលាក់​
ពង​ទា​នៅ​ក្នុង​នោះ​ទេ ក៏​ជ្រោយ​ទៅ​ប៉ះ​បែក​ពង​នោះ ។​

មួយស្របក់​ធំ ឳ​ពុក​មក​ពី​ងូតទឹក​វិញ ក៏​ដល់​ពេលបាយ​ល្មមហើយ​គាត់​ទៅ​រក​មើល​ពង​ទានឹង​
យក​មក​បកសម្បក ស្រាប់តែ​គេ​លឺ​សំឡេង​ "អាណា​ធ្វើ​បែក​ពង​អញ"????

ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ khmerjoke