វិធីចម្អិនស៊ុតមាន់-ទា មួយប្រភេទ ដែលខ្មែរយើងចូលចិត្តធ្វើ គឺដាក់កប់ក្នុងពេលផ្ងំបាយ វាជា
ការងាយស្រួលបំផុត។ហេតុនោះហើយ ទើបមានឳពុកម្នាក់បានយកពងទាមួយកប់ក្នុងបាយ
ដែលទើបនឹងចាប់ផ្តើមផ្ងំ រួចហើយក៏ទៅរកងួតទឹកបាត់ទៅ។ រំពេចនោះ អ្នកមីងជាម្តាយ បាន
ប្រើអោយកូនស្រីទៅជ្រោយបាយ។ ឯកូនក៏ស្ទះភ្លែតទៅជ្រោយ ហើយមិនដឹងថាមានគេលាក់
ពងទានៅក្នុងនោះទេ ក៏ជ្រោយទៅប៉ះបែកពងនោះ ។
មួយស្របក់ធំ ឳពុកមកពីងូតទឹកវិញ ក៏ដល់ពេលបាយល្មមហើយគាត់ទៅរកមើលពងទានឹង
យកមកបកសម្បក ស្រាប់តែគេលឺសំឡេង "អាណាធ្វើបែកពងអញ"????
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ khmerjoke