គ្រឿងផ្សំៈ
– ផ្លែជម្ពូ ប្រមាណ ៤០០ ក្រាម
– ទឹកស្ករ ២ ឬ ៣ ពែង អាស្រ័យតាមចំណង់ចំណូលចិត្ត
– អំបិលម៉ដ្ឋ ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
– ទឹកដាំពុះ ៣ ឬ ៤ ពែង
វិធីធ្វើៈ
– លាងផ្លែជម្ពូ ពុះយកស្នូលចេញ ហាន់ជាចំណិត ដាក់ចូលក្នុងម៉ាស៊ីនទឹកក្រឡុក
– បន្ទាប់មកដាំទឹកពុះ ទឹកស្ករ អំបិល ដាក់ចូលក្នុងម៉ាស៊ីនកិនទឹកក្រឡុកជាមួយគ្នា រួចកិនឱ្យសព្វជាការស្រេច។
សូមបញ្ជាក់ថា ពេលពិសា លោកអ្នកអាចបន្ថែមទឹកកកចូលបាន ៕
ដោយ៖ សារ៉ាត
ប្រភព៖ sokhakrom