CamNews

ជីវិត និងការងារ 

វិធីធ្វើម្ហូប៖ ត្រីដំរី ចំហ៊ុយ ស្លឹកឈូក

គ្រឿងផ្សំ
-ត្រីដំរី
-ខ្ញី
-ផ្សិត
-គ្រាប់ឈូក
-ប្រេងឆា
-ទឹកសៀង
-ប្រេងល្ង
-ស្លឹកឈូក


វិធីធ្វើ

១- ឆារួមជាមួយគ្រាប់ឈូក មើមឈូក ផ្សិត អោយឈ្ងុយ ក្រោយមកបង់ម្សៅស៊ុប និង ប្រេង
រុក្ខជាតិ ប្រេងល្ង អោយល្មម។
២- ស្លឹកឈូក  ស្រុះទឹកក្តៅអោយទន់ រួចដាក់ត្រីដំរី   ខ្ចប់ក្នុងស្លឹកឈូក   ចាក់ទឹកស្រូបគ្រាប់
ឈូក មើមឈូក មកលើត្រីខ្ចប់វិញ យកទៅចំហុយ ប្រហែល ១៥នាទី ជាការស្រេច។

ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian