គ្រឿងផ្សំ
-សាច់ជ្រូក
-ខ្ទឹមស
-វ៉ាន់ស៊ុយ
-ផ្សិតឈើក្រៀម
-ប្រេងឆា
-ប៉េងប៉ោះ
-ការម្រេច
-ម្សៅស៊ុប
វិធីធ្វើ
ដំបូង ត្រូវយកសាច់ជ្រូក (សាច់ស្មា) ទៅចិញ្ច្រាំឱ្យម៉ដ្ឋ បន្ទាប់មក ហាន់ផ្សិតឈើក្រៀមជា
សរសៃតូច រួចយកទៅលាយជាមួយសាច់ជ្រូក ដោយបន្ថែមម្សៅស៊ុប និង ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ។
យកស្នូល ដែលលាយរួចទៅញាត់ក្នុងប៉េងប៉ោះ ដែលឆ្គឹះគ្រាប់ ក្រោយមកទៀត ត្រូវយក
ប៉េងប៉ោះទៅចៀន ជាមួយនឹងភ្លើងតិចៗ ដើម្បីឱ្យស្នូលខាង ក្នុងឆ្អិន ល្អ ជាការស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ cooking cambodian