គ្រឿងផ្សំ
-តៅហ៊ូ
-សាឡាដ
-តៅហ៊ូចៀន
-ទឹកខ្មេះ
-ស្ករ
-អំបិល
-ម្រេច
របៀបធ្វើ
-លាងសាឡាដ រួចកាត់ ជាជំរៀក តូចល្មម
-ចៀន តៅហ៊ូឱ្យក្រៀម ជាមួយប្រេងឆា បន្ទាប់មក កាត់វា ជាចំណិតតូចៗ
- លាយ ទឹកសាឡាដ ដោយប្រើ៖ ទឹកខ្មេះ ២ស្លាបព្រា ស្ករ ២ស្លាបព្រា អំបិល កន្លះស្លាបព្រា
ម្រេចបន្តិច រួចកូរវា ចូលជាតិគ្នា
- រៀប បន្លែដាក់លើចាន រួចយក សណ្ដែកដែលនៅខ្ចី និង តៅហ៊ូចៀនដាក់នៅខាងលើ ជាការស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian