CamNews

ជីវិត និងការងារ 

វិធីធ្វើម្ហូប៖ តៅ​ហ៊ូ ចៀន សា​ឡាដ

គ្រឿ​ងផ្សំ
-តៅ​ហ៊ូ
-សា​ឡាដ​
-តៅ​ហ៊ូ​ចៀ​ន
-ទឹ​កខ្មេះ
-ស្ក​រ
-អំ​បិ​ល
-ម្រេ​ច

របៀ​បធ្វើ​
-លា​ងសាឡាដ រួ​ចកា​ត់​ ជា​ជំ​រៀក​ តូចល្មម
-ចៀន​ តៅ​ហ៊ូ​ឱ្យក្រៀ​ម ជា​មួ​យប្រេ​ង​ឆា ​បន្ទា​ប់មក ​កា​ត់​វា​ ​ជា​ចំ​ណិ​តតូច​ៗ
- លា​យ ទឹ​កសា​ឡា​ដ ដោ​យប្រើ​៖​ ​ទឹកខ្មេះ​ ២​ស្លា​បព្រា​ ស្ក​រ ២ស្លា​បព្រា​ អំ​បិ​ល កន្លះ​ស្លា​បព្រា
​ ម្រេ​ច​បន្តិ​​ច រួ​ចកូ​រវា​ ចូល​ជាតិ​គ្នា​ 
- រៀ​ប​ បន្លែ​ដា​ក់​លើ​ចា​ន រួ​ចយ​ក សណ្ដែក​ដែល​នៅ​ខ្ចី​ និ​ង តៅ​ហ៊ូចៀ​នដា​ក់​នៅខាងលើ​ ជាការស្រេច៕

ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian