គ្រឿងផ្សំ
-បង្គា
-មឹកស្រស់
-ក្ដាមថ្ម
- ឆ្អឹងស៊ុប
-ផ្សិតម្ជុល
-ម្រះ
-ជីរណា
-ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ
-មីសួរ
-មី
គ្រឿងផ្សំរសជាតិ
-ទឹកត្រីកោះកុង
-ទឹកត្រី
-ម្សៅស៊ុប
-អំបិល
-ស្ករស
-ប៊ីចេង
វិធីធ្វើ
ដំបូងត្រូវធ្វើ ទឹកត្រីកោះកុង ដោយយកខ្ទឹមស បុកជាមួយម្ទេស រួចបន្ថែមស្ករស ប៊ីចេង
និង ទឹកត្រីចូល។ ដើម្បីឱ្យ ទឹកត្រីខាប់ ត្រូវការដាក់ម្ទេស និង ខ្ទឹមសឱ្យច្រើនទើបហឹរ
ឆ្ងាញ់។ បន្ទាប់មក យកឆ្អឹងជ្រូកមក រម្ងាស់ធ្វើជាទឹកស៊ុប ដោយបន្ថែម នូវគ្រឿងផ្សំរស
ជាតិរួមមាន ម្សៅស៊ុប អំបិល ស្ករស ប៊ីចេង និង ទឹកត្រីបន្តិចចូល។
ចុងក្រោយ ត្រូវដួសទឹកស៊ុប ដាក់ក្នុងឆ្នាំង នៅលើចង្ក្រានភ្លើង ពេលដែលទឹកស៊ុបពុះ
ត្រូវដាក់ម្រះ មឹក បង្គា មីសួរ ឬ មីចូល ជាការស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian