គ្រឿងផ្សំ
-ប្រហុក
-សាច់ជ្រូកបីជាន់
-ប្រហិត
-ដូងទុំ
-ម្ទេសក្រហម
-ខ្ទឹមស
-ខ្ទឹមក្រហម
-ក្រសាំង
-អំបិល
-ស្ករ
-ត្រសក់
-ត្រប់ស្រួយ
-ព្រលិត
-ពពាយ
-ការ៉ុត
-ដើមខ្ទឹម
-ម្ទេសផ្លោកស្រស់ទុំ
វិធីធ្វើ
ដំបូង យកសាច់ជ្រូកបីជាន់ ចិញ្ច្រាំជាមួយប្រហុក រួចយកត្រីស្លាតមក ចិញ្ច្រាំបុកធ្វើជា
ប្រហិត ស្ងោរឱ្យឆ្អិន ទើបហាន់ល្អិត ចំណែក ម្ទេសក្រហម ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម បុកចូល
គ្នាឱ្យម៉ដ្ធ។
យកខ្ទិះដើម ដាក់កូរជាមួយម្ទេសបុក រួចដាំនឹងភ្លើងឱ្យពុះ ដាក់ប្រហុកចិញ្ច្រាំ ប្រហិត
ឆ្កៀលក្រសាំងដាក់ អំបិល ទឹកត្រី ស្ករ ម្សៅស៊ុប ភ្លក់រស់ជាតិ រួចដួសដាក់ចានទុក។
ចុងក្រោយ ហាន់ជីម្ទេសផ្លោកទុំជាសរសៃឆ្មាររោយពីរលើ រួចរៀបបន្លែដាក់ចានជាការ
ស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian