គ្រឿងផ្សំ:
- ទាខ្វៃ ១ក្បាល
-ប្រេងឆា ១ស្លាបព្រា
-ខ្ទឹមបារាំង ១ដុំហាន់ស្ដើងៗ
-ខ្ទឹមស ២ដុំចិញ្ច្រាំឱ្យម៉ដ្ឋ
-ទឹកខ្ញី ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ទឹកក្រូច ពោសាត់ ៤ស្លាបព្រា
-ទឹកក្រូចឆ្មារ ១ស្លាបព្រា
-ស្ករ
-ប៊ីចេង
-ស្ពៃស ១គីឡូ
- វិធីចំអិន:
ដំបូង ហាន់ទាខ្វៃជាដុំតូចៗ ដាំខ្ទះឱ្យក្តៅ ចាក់ប្រេងឆាចូល គ្រលែងឱ្យសព្វ ឆាខ្ទឹម
បារាំង ៣នាទី ទើបដាក់ខ្ទឹមស ទឹកខ្ញីលាយជាមួយទឹកក្រូចពោសាត់ និង ទឹកក្រូច
ឆ្មា ឆាចូលគ្នា២នាទី រួចចាក់ដាក់ចាន។
បន្ទាប់មក ឆាទាខ្វៃនៅក្នុងខ្ទះក្តៅខ្លាំង ៣នាទី ចាក់ដាក់ចានទុកឱ្យ ត្រជាក់ចំហុយ
ស្ពៃស នៅក្នុងខ្ទះ ជាមួយប្រេងឆា គ្របស្ពៃទុកឱ្យឆ្អិន រួចហើយរៀបដាក់ក្នុងចាន។
ចុងក្រោយ ឆាសាច់ទា ជាមួយគ្រឿងផ្សំ លាយរួចចូលគ្នា២នាទី រួចចាក់ដាក់ពី
លើស្ពៃស ជាការស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian