គ្រឿងផ្សំ
-បង្គាស្រស់
-បង្គាក្រៀម
-សាលាដ
-ត្រសក់
-នំបញ្ចុក
-ដើមគូឆាយ
-សណ្ដែកបណ្ដុះ
-ជីរ
-សំបកបាញ់ត្រាង
-ម្ទេស
-សណ្ដែកដីលីង
គ្រឿងផ្សំរសជាតិ
-ទឹកត្រី
-ស្ករស
-ប៊ីចេង
-ក្រូចឆ្មារ
វិធីធ្វើ
ដំបូង យកបង្គាទៅ ចំហុយរយៈពេល ៣ ទៅ ៥នាទី កុំឱ្យឆ្អិនពេក រួចរៀបចំបន្លែត្រសក់
សាលាដ សណ្ដែកបណ្ដុះ ដើមគូឆាយ និង ជីរ ឱ្យបានរៀបរយល្អ មុនពេលយកទៅរុំ។
យក សំបកបាញ់ត្រាង ទៅត្រាំទឹក រួចស្រង់ឡើងវិញភ្លាម យកទៅដាក់លើជ្រញ់ ឬផ្ទៃ
រាបស្មើ។
បន្ទាប់មក យកសាលាដ ដាក់លើស្រទាប់បាញ់ត្រាង ដាក់នំបញ្ចុក បន្លែគ្រប់មុខ និង
រោយបង្គាក្រៀម មុននឹងដាក់បង្គាស្រស់ ហើយរុំខ្ចប់ ជាមួយបាញ់ត្រាង ជាការស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian