គ្រឿងផ្សំ
-ល្ហុងឈូស
-ស្ពៃបូកគោ
-ក្រូចឆ្មារ
-ត្រកួន
-ស្ពៃក្ដោប
-ជីររណារ
-សណ្ដែកកួរ
-ខ្ទឹមស
-ម្ទេស
-ប៉េងប៉ោះ
-ក្ដាមប្រៃ
-ការ៉ុត
-សណ្ដែកដីលីង
-បង្គាក្រៀម
-កាពិ
-ស្ករស
-ប៊ីចេង
-ទឹកត្រី
គ្រឿងផ្សំស្លាបមាន់អាំង និង បាយដំណើប
-ស្លាបមាន់
-អំបិល
-ស្ករស
-ប៊ីចេង
-ម្សៅស៊ុប
-រំដេង
-បាយដំណើប
វិធីធ្វើ៖
មុនដំបូង បុកខ្ទឹមស ម្ទេស ក្ដាមប្រៃ បង្គាក្រៀម ស្ករស ប៊ីចេង ទឹកត្រី និង កាពិចូលគ្នា រួច
ដាក់ ល្ហុងចូលដោយប្រើអង្រែជ្រំតិចៗ រួចច្របាច់ក្រូចឆ្មារចូល។ ត្រកួនឈូស អាចបុក
ចូលក្នុងត្បាល់ ឬ ក៏រៀបដាក់ចានញ៉ាំស្រស់ៗ ជាមួយជីររណារ សណ្ដែកកួរ ប៉េងប៉ោះនិង
ស្ពៃ តែម្ដង ជាការស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian