CamNews

ជីវិត និងការងារ 

វិធីធ្វើម្ហូប៖ ខ្យងឆាគ្រឿង

គ្រឿងផ្សំ
-​ខ្យង
-ម្រះព្រៅ
-ស្លឹកក្រូចសើច
-ម្ទេស
-អំបិល
-ស្ករស
-ប៊ីចេង

វិធីធ្វើ
ដំបង យកខ្យងទៅ  ត្រាំ​ទឹក ​អង្ករ រយៈពេល​ ៣០នាទី ដើម្បីឱ្យ​ចេញ​ដី​អស់​   រួច​បុក​គ្រឿង​ឱ្យ​
ម៉ដ្ឋ ដាច់ម្ទេសឱ្យ​ច្រើន ​ដើម្បី​បន្ថែម​រសជាតិ​ឱ្យ​ឆ្ងាញ់​ និង ​កាត់​ជាតិ​ឆ្អាប​ពី។​ បន្ទាប់​មក ​ទៀត
​ចាក់​គ្រឿង   ​ដែល​បុក​រួច​ចូល​ខ្ទះ​ ​  រួច​ដាក់​គ្រឿង​ផ្សំ​រសជាតិចូល    ដូច​ជា​ អំបិល​ ស្ករស និង
​ប៊ីចេង​​​។

ចុងក្រោយ ដាក់​ខ្យងចូល ​បន្ថែម​ទឹក​បន្តិច​ ​ម្ទេស​ ស្លឹក​ក្រូច​សើច និងស្លឹក​ម្រះព្រៅចូល ដើម្បី
ឱ្យមានរសជាតិ កាន់តែឆ្ងាញ់ពិសា៕

ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian


Tags: Lifestyle khmer food