គ្រឿងផ្សំ
-ខ្យង
-ម្រះព្រៅ
-ស្លឹកក្រូចសើច
-ម្ទេស
-អំបិល
-ស្ករស
-ប៊ីចេង
វិធីធ្វើ
ដំបង យកខ្យងទៅ ត្រាំទឹក អង្ករ រយៈពេល ៣០នាទី ដើម្បីឱ្យចេញដីអស់ រួចបុកគ្រឿងឱ្យ
ម៉ដ្ឋ ដាច់ម្ទេសឱ្យច្រើន ដើម្បីបន្ថែមរសជាតិឱ្យឆ្ងាញ់ និង កាត់ជាតិឆ្អាបពី។ បន្ទាប់មក ទៀត
ចាក់គ្រឿង ដែលបុករួចចូលខ្ទះ រួចដាក់គ្រឿងផ្សំរសជាតិចូល ដូចជា អំបិល ស្ករស និង
ប៊ីចេង។
ចុងក្រោយ ដាក់ខ្យងចូល បន្ថែមទឹកបន្តិច ម្ទេស ស្លឹកក្រូចសើច និងស្លឹកម្រះព្រៅចូល ដើម្បី
ឱ្យមានរសជាតិ កាន់តែឆ្ងាញ់ពិសា៕
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian