គ្រឿងផ្សំ៖
-បង្កង
-ផ្សិតចំបើង
-គល់ស្លឹកគ្រៃ
-ខ្ញីហាន់
-ស្លឹកគ្រៃ
-ទឹកដោះគោឆៅ
-ទឹកក្រូចឆ្មារ
-ម្ទេស
-ជីវ៉ាន់ស៊ុយ
វិធីធ្វើ៖
ដំាទឹកឱ្យពុះ ហើយដាក់ខ្ញី ស្លឹកគ្រៃ រហូតទឹកពុះម្តងទៀតដាក់បង្កង និង ផ្សិតចូល
រួចស្ងោរ ឱ្យឆ្អិន ទើបដាក់ទឹកត្រីកោះកុង ទឹកដោះគោឆៅចូល កូររហូតដល់ពុះម្ដង
ទៀត ទើបដាក់ទឹកក្រូចឆ្មារ និង ស្លឹកជីវ៉ាន់ស៊ុយចូល ជាការស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian