CamNews

ជីវិត និងការងារ 

វិធីធ្វើម្ហូប៖ តុងយាំ បង្កង

គ្រឿងផ្សំ៖
-បង្កង
-ផ្សិតចំបើង          
-គល់ស្លឹកគ្រៃ
-ខ្ញីហាន់
-ស្លឹកគ្រៃ                                     
-ទឹកដោះគោឆៅ                        
-ទឹកក្រូចឆ្មារ                              
-ម្ទេស
-ជីវ៉ាន់ស៊ុយ



វិធីធ្វើ៖

ដំាទឹកឱ្យពុះ ហើយដាក់ខ្ញី ស្លឹកគ្រៃ  រហូតទឹកពុះម្តងទៀដាក់បង្កង និង ផ្សិតចូល
រួចស្ងោរ ឱ្យឆ្អិន ទើបដាក់ទឹកត្រីកោះកុង ទឹកដោះគោឆៅចូល កូររហូតដល់ពុះម្ដង
ទៀត
  ទើបដាក់ទឹកក្រូចឆ្មារ  និង ស្លឹកជីវ៉ាន់ស៊ុយចូល ជាការស្រេច៕

ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian


Tags: Lifestyle Lopter soup khmer food