គ្រឿងផ្សំ
-បង្គា
-ទឹកកក
-ស្ពៃក្តោប
-ម្ទេស
-ទឹកត្រី
-ទឹកក្រូចឆ្មារ
-ស្ករស
វិធីធ្វើៈ
ដំបូង បកសំបកបង្គា ទុកតែកន្ទុយ ស្ពៃក្តោបហាន់ជាសរសៃ ម្ទេស ខ្ទឹមស បុកចូលគ្នា
ទឹកកកវាយឱ្យម៉ដ្ឋ ឬ ប្រើទឹកកកដុំ ក៏បានដែរ។
យកបង្គារៀបដាក់ចាន រួចយកទឹកកកគ្របពីលើឱ្យត្រជាក់ រួចលាយ ទឹកត្រី ស្ករ ទឹក
ក្រូចឆ្មារ ម្ទេស ខ្ទឹមស ច្របល់ចូលគ្នា ជាការស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian