ផ្សំគ្រឿង
-ម្សៅស៊ុប
-អំបិល
-ស្ករ
-ពងមាន់
-ឬប្រើទឹកស៊ុបមាន់
វិធីធ្វើ
ដំឡូង បកសម្បកប៉េងប៉ោះ ឱ្យបានស្អាត រួចហាន់ ជាចម្រៀកតូចៗ យកទៅរម្ងាស់ ឱ្យ
រលួយខាប់ទឹក មុននឹងបន្ថែម គ្រឿងផ្សំរសជាតិ ហើយគោះ ពងមាន់ ដាក់ ហើយកូរវា
ឱ្យសព្វ ទុកឱ្យពុះ រយៈពេល ២នាទី មុននឹងដួសដាក់ចានទទួលទាន ជាការស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian