គ្រឿងផ្សំ
-សាច់ក្រកហតដក
-ស្ពៃក្ដោប
-ទឹកក្រែម
-ដំឡូងបារាំង
-ខ្ទឹមបារាំង
-នំបុ័ង
-ទឹកម្ទេស
-ទឹកប៉េងប៉ោះ
វិធីធ្វើ
ដំបូង ត្រូវយកសាច់ក្រកហតដក ទៅប្រឡាក់ជាមួយម្សៅស្រួយ យកទៅបំពង ឱ្យឆ្អិនល្មម
បន្ទាប់មក យកនំបុ័ង វះជាពីរ ហើយលាបទឹកក្រែម និង ដាក់ចំណិតស្ពៃក្ដោប ។
ចុងក្រោយ ដាក់ហតដក ចំណិតខ្ទឹមបារាំង រួចហើយស្រូបទឹកម្ទេស ឬ ទឹកប៉េងប៉ោះចូលជា
ការស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian