គ្រឿងផ្សំ
-ម្ទេសប្លោកក្រហម ចិញ្រ្ចាំឱ្យម៉ត់(ក្រៀម)
-សាច់តាមតំរូវការ
-ដំឡូងបារាំង
-ការរ៉ុត
-ខ្ទឹមបារាំង
-សណ្តែកបារាំង
-ប៉េងប៉ោះ
-ស្លឹកកន្រ្ទប់
-ស្ករ
-ទឺកត្រី
-អំបិល
-ប៊ីចេង
វិធីធ្វើ
ដំបូង ដាំងទឺកឱ្យពុះ ដាក់ម្ទេសក្រៀមចូល រួចត្រូវរង់ចាំឱ្យទឺកពុះ ម្តងទៀត ដាក់បន្លែចូល
ដូចជា៖ ដំឡូង ការ៉ុត សណ្តែកបារាំង ខ្ទឹមបារាំង ប៉េងប៉ោះ បន្ទាប់មក ដាក់គ្រឿងចូល
មាន ស្ករ អំបិល ប៊ីចេង ទឹកត្រី។ ចុងក្រោយ ដាក់ស្លឹកកន្រ្ទប់ ឆ្អើរចូល ជាការស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian