CamNews

ជីវិត និងការងារ 

វិធ្វើម្ហូប៖ ការីមាន់ ក្រហម

គ្រឿងផ្សំ
-ម្ទេសប្លោកក្រហម ចិញ្រ្ចាំឱ្យម៉ត់(ក្រៀម)
-សាច់តាមតំរូវការ 
-ដំឡូងបារាំង     
-ការរ៉ុត          
-ខ្ទឹមបារាំង
-សណ្តែកបារាំង  
-ប៉េងប៉ោះ       
-ស្លឹកកន្រ្ទប់
-ស្ករ  
-ទឺកត្រី
-អំបិល           
-ប៊ីចេង

វិធីធ្វើ
ដំបូង ដាំងទឺកឱ្យពុះ ដាក់ម្ទេសក្រៀមចូល រួចត្រូវរង់ចាំឱ្យទឺកពុះ ម្តងទៀត ដាក់បន្លែចូល
ដូចជា៖ ដំឡូង ការ៉ុត  សណ្តែកបារាំង  ខ្ទឹមបារាំង   ប៉េងប៉ោះ  បន្ទាប់មក ដាក់គ្រឿងចូល
មាន ស្ករ អំបិល ប៊ីចេង ទឹកត្រី។ ចុងក្រោយ ដាក់ស្លឹកកន្រ្ទប់ ឆ្អើរចូល ជាការស្រេច៕

ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian


Tags: Lifestyle khmer food