គ្រឿងផ្សំ
-ស្រាបៀ ABC ១កំប៉ុង
-ស្លឹកក្រូចសើច៤សន្លឹក
-គល់ស្លឹកគ្រៃ ១ដើម
-មាន់ ១ក្បាល
-រំដេង ៣ចំណិត
-ប៊ីចេង ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ស្ករស
-៥ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ម្សៅស៊ុប ៥ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ម្រេច ៥ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ប្រេងខ្យង ៥ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ទឹកស៊ីអ៊ីវ ៣ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ប្រេងឆា ១/២ចានចង្កឹះ
វិធីធ្វើ
ដំបូងយក មាន់ ១ក្បាលដែលធ្វើរួច មកសម្អាតនឹងទឹកឱ្យស្អាត ជាមុនសិន ។ បន្ទាប់មក
យកឆ្នាំង ១ ដែលមានទំហំធំ អាចដាក់មាន់បាន ដាក់លើចង្ក្រាន ។ ចាក់ប្រេងឆាចូល
រួចទ្រាប់បាតឆ្នាំង ដោយកំណាត់ គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ស្លឹកក្រូចសើច ស្លឹកខ្ទឹម មុននឹង
ដាក់មាន់ចូល ។
ចុងក្រោយ មកដាក់ប៊ីចេង ស្ករស ម្សៅស៊ុប ម្រេច ប្រេងខ្យង ទឹកស៊ីអ៊ីវ និង ចាក់ស្រាបៀ
ABC ចូល រួចចម្អិនរយៈពេល ២៥នាទី ជាការស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian