១/ បណ្តុះ គ្រាប់ពូជ ដំឡូងបារំាង រក្សាទុកវា ឱ្យនៅឃ្លាតពីគ្នា នៅកន្លែង ដែលមានកំដៅ
ថ្ងៃគ្រប់គ្រាន់។
២/ ជ្រួយដី និង ដាក់ជី នៅលើស្រទាប់ដីខាងលើ បន្ទាប់ពូនដី ឡើងឱ្យខ្ពស់បន្តិច ៨សង់
ទីម៉ែត្រ ធ្វើជាជួរ ហើយជួរ និមួយៗ ត្រូវឃ្លាតពីគ្នា ពី ២៥ ទៅ ៣៥ សង់ទីម៉ែត្រ។ បន្ទាប់
មក ត្រូវប្រមូល កំទេចដំដី និង ស្មៅ ចេញ ឱ្យបានស្អាត។
៤/ ស្រោចទឹក ឱ្យបានទៀងទាត់ ហើយរង់ចាំ ដំឡូងបារាំង ដុះចេញមក
៥/ ពេល ដំឡូងបារំាង ដុះចេញមក បានកំពស់ប្រហែល ៥ ទៅ ១០ សង់ទីម៉ែត្រ ត្រូវជ្រួយ
ដី និង ដាក់ជី បន្ថែម ដើម្បីឱ្យឆាប់ រីកលូតលាស់ បានល្អ។
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ ehow