CamNews

ជីវិត និងការងារ 

វិធីធ្វើម្ហូប៖ អាហារសមុទ្រ សិង្ហបុរី

គ្រឿង​ផ្សំ
-បង្គា
-មឹក
-ដំឡូងបារាំង
-អង្ករ
-ក្រូចឆ្មារ
-ស្ករសគ្រឿង
ត្រីមូរី (​សិង្ហបុរី)
-ប័រ

វិធី​ធ្វើ
​ដំបូង ​យក​បង្គា​ និង ​មឹក​ទៅ​លាង​ឱ្យស្អាត​ ​រួចដាក់​ចំហុយ​បាយ​ ឱ្យឆ្អិន​ល្អ កុំ​ឱ្យ​ជ្រាយ​ពេក​
បន្ទាប់​មក​ យក​បង្គា​  ​មឹក​​ ​ដំឡូង​បារាំង និង ត្រី​មូរី ​ទៅ​បំពង ឱ្យឆ្អិន​។ 

ចុងក្រោយ លាយ​បាយ ​មឹក ​ដំឡូង​បារាំង ​រៀប​ដាក់​ចាន និង រៀបក្រូចឆ្មារ ដាក់លម្អ  លើ
ចាន ជាការស្រេច៕

ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian


Tags: Lifestyle khmer food