គ្រឿងផ្សំ
-បង្គា
-មឹក
-ដំឡូងបារាំង
-អង្ករ
-ក្រូចឆ្មារ
-ស្ករសគ្រឿង
ត្រីមូរី (សិង្ហបុរី)
-ប័រ
វិធីធ្វើ
ដំបូង យកបង្គា និង មឹកទៅលាងឱ្យស្អាត រួចដាក់ចំហុយបាយ ឱ្យឆ្អិនល្អ កុំឱ្យជ្រាយពេក
បន្ទាប់មក យកបង្គា មឹក ដំឡូងបារាំង និង ត្រីមូរី ទៅបំពង ឱ្យឆ្អិន។
ចុងក្រោយ លាយបាយ មឹក ដំឡូងបារាំង រៀបដាក់ចាន និង រៀបក្រូចឆ្មារ ដាក់លម្អ លើ
ចាន ជាការស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian