គ្រឿងផ្សំ
-សាច់មាន់
-គល់ស្លឹកគ្រៃ
-ស្លឹកក្រូចសើច
-រំដេង
-ផ្សិតចំបើង
-ងាំង៉ូវ
-អំបិល
-ស្ករស
-ប៊ីចេង
របៀផ្សំគ្រឿង
-យកគល់ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹកក្រូចសើច រំដេង និង ផ្សិត លាងទឹកឱ្យស្អាត
-យកសាច់មាន់ លាងទឹកឱ្យស្អាត កាប់ជាដុំ តូចៗ ល្មម
របៀបធ្វើ
ដំបូង ដាំទឹកឱ្យពុះ បន្ទាប់មក ដាក់ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹកក្រូចសើច រំដេង ចូលទុកឱ្យពុះសាថ្មី
ទើបដាក់ សាច់មាន់ចូល រម្ងាស់រយៈពេល ២០នាទី។ ក្រោយពី សាច់មាន់ផុយ ត្រូវ
ដាក់ងាំង៉ូវ និង ផ្សិតចំបើងចូល។ ចុងក្រោយ ត្រូវដាក់ ប៊ីចេង ស្ករស អំបិលចូល ទុក
ឱ្យពុះ រួចភ្លក់រសជាតិ ឱ្យត្រូវចិត្តហើយ ជាការស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian