CamNews

ជីវិត និងការងារ 

វិធីធ្វើម្ហូប៖ មាន់ ដុត ចំបើង

គ្រឿងផ្សំ
-មាន់

-ជីវ៉ាន់ស៊ុយ

-អំបិល

-គល់ស្លឹកគ្រៃ
-
ខ្ទឹមស
-ទឹកត្រី
-
ម្រេច



វិធីធ្វើ

ដំបូង យកមាន់ស្រែ ទម្ងន់ប្រហែល ១គីឡូក្រាម មើមខ្ទឹម ៥ និង ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ
៥ដើម 
គល់ស្លឹកគ្រៃ ដំបំបែកគល់ និង ម្រេចគ្រាប់ ១០គ្រាប់អំបិលម៉ដ្ឋ
ស្លាបព្រាកាហ្វ
និង ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ

បន្ទាប់មក បុកមើមខ្ទឹម ជីវ៉ាន់ស៊ុយ អំបិល និង ម្រេចចូលគ្នា ឱ្យសព្វ រួចលាង
មាន់
យកគ្រឿងក្នុងចេញឱ្យស្អាត  យកមាន់មកប្រឡាក់គ្រឿង ដែលបុកបាន
ហើយ លាយជាមួយទឹកត្រី ឱ្យសព្វទាំងក្នុង
ទាំងក្រៅ  រួចយក  គល់ស្លឹកគ្រៃ
ញ៉ុកចូល ក្នុងខ្លួនមាន់។

ចុងក្រោយ វិធីដុតយកឈើ មកដោតមាន់ ដោយបន្សល់ចុងម្ខាង  សំរាប់ដោត
ទៅនឹងដី   ហើយយក
សំបកប៉ោត   មកគ្របពីលើ  រួចយកចំបើងមក គរលើ
សំបកប៉ោត   រួច
ដុតចំបើងនោះ   ទុកប្រហែលជា ១៥ ទៅ ២០នាទី មាន់នឹង
ឆ្អិនបានល្អ៕

ដោយ៖ វណ្ណៈ
ប្រភព៖ Cooking Cambodian


Tags: Lifestyle Rotisserie Chicken